cultura

Doble pròleg del Black Music Festival

L'onzena edició del Black Music Festival, que tindrà lloc del 2 al 30 de març a la Casa de la Música la Mirona de Salt i altres espais, inicia aquesta setmana els seus concerts de presentació. Aquesta nit tindrà lloc el primer al Soul Cafè de Figueres i estarà protagonitzat pel Hop's Trio (22.30 h, gratuït), format per Albert Llovet, piano; David Benítez, contrabaix, i Tomy Muñoz, clarinet. Aquesta formació va néixer recentment per interpretar els grans clàssics de l'era del swing, signats per Benny Goodman, Oscar Peterson i Louis Armstrong, entre altres grans del jazz. La música de Hop's Trio és ideal per als balladors de lindy hop.

Demà divendres es portarà a terme el segon concert de presentació del Black Music 2012, a la Casilla de les Mines d'Osor (23 h, gratuït), on actuarà un altre trio gironí, In 3's, una banda de funk instrumental formada per Marc Thió, bateria; Joan Solà-Morales, baix, i Lluís Figueras, guitarra. El seu repertori es mou des de Ray Charles, Maceo Parker i Stevie Wonder fins a Beastie Boys i Medeski, Martin & Wood. Una vintena de grups actuaran en aquesta 11a edició del Black Music: Maceo Parker, Freak Power, The Brew, The Jim Jones Revue, Tom Principato, Diamond Dogs, Trombone Shorty & Orleans Avenue, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cinema

DocsBarcelona, documentals que destrueixen els estereotips

barcelona
cinema

Una nova generació de simis regna al planeta Terra

Barcelona
Patricia López Arnaiz
Actriu

“Deixar les víctimes soles és una forma d’agressió”

Barcelona
Mireia Freixa
Historiadora de l’art

“El patrimoni només es preservarà si la gent se l’estima”

Terrassa
HISTÒRIA

Isabel Vila, la primera sindicalista i pionera de l’educació femenina

Girona
Crítica

L’encís de Bulle Ogier

Fenosa, l’escultor de la natura

El Vendrell
cinema - comèdia

Tres generacions de dones unides per la tragèdia

cinema - Animació

Viatge d’una nena xinesa amb parada a Berlín