cultura

Homenatge a Verdaguer

A pas de poetes homenatjarà aquesta nit Jacint Verdaguer amb una lectura contemporània des de la dansa i el clown, que tindrà lloc al centre cultural La Mercè a les nou del vespre.

Carme Torrents, directora de la Fundació Museu Jacint Verdaguer de Folgueroles, ha estat l'encarregada de seleccionar els poemes que serveixen d'eix central de l'espectacle A pas de Jacint Verdaguer.

Aquest espectacle vol fer arribar un Verdaguer no habitual i passat pel sedàs de la creació actual. Pau Vinyals n'és el rapsode, Mariona Angelats hi posa la dansa tradicional i Pere Hosta el gest mitjançant el clown.

Les pròximes propostes del cicle A pas de poetes seran dedicades a Mario Benedetti, amb la participació d'Isabel Rocati, Nito Figueras i Pep Aymerich (el dijous 12 d'abril, a les nou del vespre); i Víctor Sunyol, amb l'actuació de Jordi Marrugat, Montse Vellvehí i Neus Masó (el dijous 3 de maig, a les nou del vespre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.