Art africà, figuratiu i abstracte, a Cyprus

S'hi exposen la col·lecció dels Loeb i obres de Serra de Rivera i Ballesteros

La inauguració de la temporada de Cyprus va reunir una àmplia representació del món cultural, social i polític vinculat a l'Empordà, amb la presència de bons amics de la família Casanovas, propietària de la galeria, com ara el conseller Joaquim Nadal i l'expresident Jordi Pujol. Ahir es van obrir dues de les exposicions: Vintage primitive (fins al 22 de juliol) i la mostra de Serra de Rivera (fins al 30 d'agost), que a partir del 25 de juliol coincidirà amb la de Manolo Ballesteros.

Vintage primitive inclou escultures africanes, realitzades amb fusta i altres materials per artistes de Mali i Costa d'Ivori, que els galeristes parisencs Sonia i Albert Loeb han reunit amb una vocació gairebé pedagògica: «El nostre treball no és només comprar i col·leccionar peces, sinó aconseguir que el públic sàpiga què hi ha darrere d'aquestes peces: temes i mites que són universals.»

Serra de Rivera (1946) mostra a Cyprus el seu treball dels últims dos anys: figures femenines, bodegons i un paisatge empordanès; tot pintat del natural, perquè «la foto és la mort». Aquest estiu també exposarà a la galeria Miquel Alzueta de Casavells. Ballesteros (1965) torna a Cyprus amb olis sobre tela i guaixos i grafits sobre paper que mostren diverses variacions geomètriques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.