cultura

Comença la sisena edició del Feslloch amb incorporacions sorpresa

ESOC, Biano i Flea Circus Panxo DJ Set, tots ells vinculats amb el grup de música electrònica Orxata Sound System, inauguraran i clouran el Feslloch d'enguany amb els ritmes més trencadors

A través del tercer Fespot, aquest matí s'ha anunciat per sorpresa l'incorporació al cartell de la sisena edició del Feslloch de tres DJ's o col·lectius d'experimentació electrònica, tots ells vinculats, d'una forma o altra al referent de la música electrònica en valencià, Orxata Sound System.

ESOC obrirà el Feslloch, dijous 5 de juliol a les 22h amb el seu tradicional Balconi, mentre Biano clourà eixa mateix nit de dijous amb els primers raigs del sol. Dissabte 7 de juliol, els últims ritmes del Feslloch els possarà Flea Circus Panxo DJ set, que serviran per a acomiadar el Feslloch fins el proper estiu. Aquestes incorporacions se sumen a la del col·lectiu Escala i Corda Selectors que estaran punxant la matinada de divendres 6 de juliol.

Enguany el Feslloch acumularà xifres rècord ja que, a més dels més de 30 grups i artistes que actuaran amb els vora 200 components que passaran pels 3 escenaris, el més important d'ells tindrà un equip amb una potència de 40.000 watts de so, contarà amb un equip tècnic i humà de 75 voluntaris i 25 professionals, en un festival que té un recinte de més de 60.000 m2 i que amb les previsions de que passen al voltant de 10.000 persones durant els 3 dies.

Tan sols el lloguer de cases i apartaments del públic assistent, representa 8.000 € per als llogaters, a banda de l'important inversió en l'economia local de Bell-lloc: forns, bars, restaurants, farmàcies, tendes i d'altres.

Per últim, hui també s'ha fet públic el nom de la guanyadora del 1er Concurs de Gràfits del Feslloch, una activitat que pretén potenciar la creativitat del públic del festival i que els seus murals puguen romandre vius en les següents edicions. El premi ha estat per a Sara Bellés per la seua obra “Perquè vull, perquè tinc ganes de somiar” on fa una al·legoria amb tres cantautors cabdals de la nova cançó, Ovidi Montllor, Lluís Llach i Raimon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Música

Madonna fa ballar un milió i mig de persones a Copacabana

rio de janeiro
arts escèniques i música

El Límbic atrau 21.000 persones a Santa Coloma de Gramenet

barcelona
Ramon Coll
Arqueòleg. Autor d’ ‘El santuari ibèric de la cova de les Encantades del Montcabrer’

“La cova de les Encantades és l’únic santuari dels laietans”

PREMIÀ DE MAR
MÚSICA

Documenten les intèrprets no vocalistes de les formacions de ball dels anys 30

GIRONA

Un concurs de curtmetratges amb mòbil al festival de cinema de Blanes

blanes
patrimoni

Distinció europea per a l’Hort Petit del monestir Pedralbes

barcelona
llengua

Plataforma per la Llengua homenatjarà els seus socis en els onzens premis Martí Gasull

barcelona
PATRIMONI

Enllestida amb èxit la fosa de la nova campana ‘Carme’ de Mataró

MATARÓ
Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca