cultura

Sting a Argelers

Les Déferlantes a Catalunya Nord es consolida amb quatre dies de concerts i vint-i-nou grups i cantants

07.07.12
El festival Les Déferlantes comença dissabte
al parc del Castell de Valmy d'Argelers i durarà quatre dies fins dimarts 10 de juliol

Argelers de la Marenda no és, només, una estació balneària de turisme massiu i un sorral on França va instal·lar un camp de refugiats pels republicans espanyols i catalans a la fi del que, a la Catalunya Nord, s'anomena “la guerra d'Espanya”. Argelers també és l'escenari d'un dels festival més importants del sud de l'estat francès. Les Déferlantes ha esdevingut, segons l'alcalde socialista d'Argelers de la Marenda Pierre Aylagas “un festival reconegut a nivell internacional que fa venir artistes de la categoria de Joe Cocker l'any passat i Sting en l'edició d'enguany”. Aylagas va confiar a l'equip de La Frontera Production, ara fa sis anys, l'organització d'un festival de primer ordre al recinte i jardins del Castell de Valmy “amb tarifes accessibles per tothom”. Valmy es troba a tres quilòmetres del poble d'Argelers, als contraforts de l'Albera marítima. En aquesta sisena edició hi haurà quatre dies seguits de concerts, amb una mitjana de set grups cada dia, del set al deu de juliol i els preus van de 38 euros per un dia a 118 pels quatre dies.

Sting, Texas, Gallagher

Cada dia de festival s'obriran les portes a dos quarts de cinc de la tarda i els concerts s'aniran succeint en dos escenaris. El primer dia de festival, dissabte, hi ha programats Mika, Camille, Bénabar, The Ting Tings, Stuck in the Sound, Metronomy i Olivier Depardon.

El diumenge actuarà Sting després de The Specials, Daniel Darc, Shaka Ponk, Jehro, Fixers i The Chase.

Dilluns el grup principal serà Texas, amb Catherine Ringer, Charlie Winston, Gogol Bordello, Imany, Izia i The Lanskies.

El darrer dia de festival acollirà Noel Gallagher's High Flying Bird, Franz Ferdinand, Selah Sue, The Jon Spencer Blues Explosion, Skip the Use, Givers, Dionysios i Zulu Winter.

L'organització ha previst pàrquings especials des d'on es conduirà gratuïtament els espectadors fins al recinte, on hi haurà set bars i quatre restaurants. En el recinte només s'acceptà la moneda del festival, anomenada LA, que s'haurà de comprar a l'entrada. Totes les precisions es poden trobar al web del festival www.lesdeferlantesdargelessurmer.com, on es poden comprar entrades. A l'estat espanyol es poden adquirir a Atrapalo.es.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
art

El Museu d’Història de Catalunya repassa 50 anys del Viladecans cartellista

Barcelona
música

Sopa de Cabra i Beth llancen la cançó ‘Temps de sega’

música
música

Tres grans intèrprets homenatjaran Pau Casals

Barcelona
museus

Nit i Dia dels museus, el 18 de maig

Barcelona
Crítica
música

A través dels segles

novetat editorial

Edicions de 1984 publica la ‘Poesia completa’ de Ventura Ametller

Barcelona

El jove i femení batec del bosc literari

Barcelona
CINEMA

El cinema de l’absurd de Quentin Dupieux obre Canes

Barcelona
cultura

El muralista Mohamed L’Ghacham integra el cartell de les Santes 2024 al seu barri

mataró