cultura

La desídia del Consell tanca el Museu de la Taronja de Borriana

La coalició Compromís considera que es tracta d'una mort anunciada que ningú no ha volgut evitar

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, s'ha lamentat del tancament en la pràctica del Museu de la Taronja de Borriana, per més que les seues voluntarioses treballadores continuen obrint una instal·lació sense llum, telèfon ni connexió a internet.

Si s'ha arribat a aquest extrem, ha estat per una llarga successió d'irresponsabilitats, per un desinterés i un passar-se la pilota de manera contínua entre el govern valencià i l'ajuntament de Borriana, en opinió del diputat denunciant.

El procés de degradació s'ha anat incrementant. La descurança de les administracions ha aconseguit que les instal·lacions del que hauria de ser el principal complement de la ruta turística del modernisme borrianenc hagen restat inaccessibles en ple mes d'agost, quan és major l'afluència de visitants que volen complementar amb la seua visita la informació sobre el que va suposar el període de la màxima prosperitat d'aquesta població.

Els dies van passant, els tancaments per impagament es van succeint, la situació empitjora dia a dia, i ningú vol assumir les seues responsabilitats segons s'ha dit. En opinió de Pañella “és molt lamentable que una instal·lació tan important per a articular una correcta infraestructura turística per a Borriana es trobe en aquesta situació. Entenem que és intolerable i, per tant, des de Compromís no estem disposats a callar i acceptar-ho sense més ni més”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA