cultura

Quart de Poblet celebra el 43 festival de bandes de música

L'Amistat i la Unió Musical de Tavernes d ela Valldigna configuren el programa

La Agrupació Musical “l'Amistat” de Quart de Poblet i la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna participaran el diumenge 2 de setembre, en el “XLIII Festival de Bandes de Música de Quart de Poblet”, que organitza des de 1969 la centenària societat d'esta localitat de l'Horta Sud.

El concert començarà a les 23 hores, en l'avinguda de Sant Onofre i forma part de les activitats que se celebren amb motiu de les festes majors i patronals de Quart de Poblet. La banda de Tavernes de la Valldigna, dirigida per Carlos Revert, interpretarà el pasdoble 'Musical Apolo' (Amant Blanquer), 'Sendes' (J. Alberto Pina), i 'Tales and Legends' (Etienne Crausaz) . La banda de Quart de Poblet, sota la direcció de José Onofre Díez, interpretarà el pasdoble 'Torre de l'Oro' (R. Daurat), Cançons de mare (R. Talens) i el 4t moviment de la Simfonia número 1, 'Titán' de (Gustav Malher).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.