cultura

Vicent Soler obri la programació amb motiu del 9 d'Octubre a Bocairent

El degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València analitza els nous reptes de la indústria valenciana

Bocairent celebra el 9 d'Octubre amb un ampli ventall de propostes organitzades per la regidoria de Cultura. Les dos primeres cites han tingut lloc aquest divendres, dia 5, amb un taller juvenil d'expressió corporal i ritme al Bar de la joventut i una conferència a càrrec de Vicent Soler i Marco.

El degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València ha analitzat els nous reptes de la indústria valenciana en una proposta completament adequada per al context econòmic que s'hi viu ara.

Dissabte serà el torn “d'una proposta senzilla però que ha anat consolidant-se any rere any. Es tracta de l'Espai de poesia organitzat per la cafeteria l'Esglai (20h). Prèviament, a les 19.30 h, el Teatre Avenida acollirà un concert d'intercanvi entre la Unió musical d'Aielo de Malferit i la Societat musical Vila de Bocairent emmarcat en la campanya “Retrobem la nostra música”.

Per a diumenge quedaran les activitats lúdiques per als més menuts. Així, el dia 7 començarà amb una gimcana infantil al parc de la Derrota i continuarà a les 18.30 h a la plaça de l'Ajuntament amb el contacontes Rafa el Barreter i el seu “El forn de les històries”.

Per la seua banda, la jornada del 8 acollirà la gala de lliurament dels premis 9 d'Octubre al fotògraf Antonio Castelló, en la modalitat individual, i a l'Associació Unió Musical de Bocairent, en l'apartat col·lectiu. La cita es completarà amb l'espectacle “Ovidengues” ofert pel grup el Diluvi de la Foia de Castalla. A continuació, un sopar de germanor completarà la diada.

Finalment, el 9 d'Octubre mateix serà una jornada “dedicada a la reivindicació i a les nostres senyes d'identitat”, tal i com apunta la regidora de Cultura. Així, una xocolata que donarà pas a una cercavila en la qual grans i menuts estaran acompanyats pel grup de dolçainers i de tabaleters l'Aljub fins la plaça de l'Ajuntament on es procedirà a una lectura infantil per part dels alumnes del CEIP Lluís Vives. La vesprada estarà dedicada al raspall amb una partida d'exhibició entre els dos equips locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.