Comencen les obres de la nova biblioteca de Sarrià, que s'obrirà a principi del 2010

Aquesta primera fase té un cost de 800.000 euros

L'alcalde de Sarrià, Roger Torrent, ha subratllat la importància que ha de tenir el nou equipament cultural «per dinamitzar les activitats que s'hi poden realitzar, perquè a banda del continent, el més important en serà el contingut». També servirà per resoldre els problemes d'espai que té l'actual biblioteca. Fa unes quantes setmanes que s'han iniciat les obres als baixos de l'edifici que s'ha construït als antics terrenys on hi havia la fàbrica de la Coca-Cola.

La biblioteca tindrà dos pisos i els treballs se centren ara en la distribució interior i els revestiments exteriors. A la nova biblioteca s'hi accedirà per la plaça Catalunya. La voluntat és iniciar converses perquè el nou equipament doni també servei al nucli de Sant Julià de Ramis, fet que significaria que la nova biblioteca tingui un públic potencial de 7.000 usuaris.

Aquesta primera fase d'obres comporta una inversió d'uns 800.000 euros, que es financen amb fons del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) i de la Diputació de Girona, a més del consistori.

Encara faltarà una segona fase d'obres, que permetrà edificar l'auditori i la sala polivalent del complex cultural, un projecte que es preveu fer a partir del 2012. S'han construït a tot el sector 266 habitatges, que ocupen una part dels 25.000 metres quadrats de l'antiga Coca-Cola, que havia ocupat els terrenys des dels anys 60 del segle XX.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic