cultura

Sentmenat

El Cor Jove estrena el musical ‘Krispetes'

El Cor Jove de Sentmenat (CJS) estrena aquesta dissabte a les nou del vespre a la sala d'actes del Coro la seva nova obra musical: Krispetes. Festival Internacional de Cinema de Sentmenat. En l'elaboració de l'espectacle, que es repetirà diumenge 19 a les sis de la tarda, hi han participat més de 60 persones, entre cantants, direcció, atrezzo, vestuari, actors, extres, etc, que prometen “sorprendre com mai” el públic assistent. El CJS anuncia que l'espectacle serà un “Festival de Cinema molt poc tradicional” en el que inclouran molts dels ingredients d'altres espectacles que ja han realitzat com Mongetes, Ànima, Divertimento i Llàgrimes al desert, combinant totes les arts escèniques en un mateix escenari: música, teatre, dansa i música.

La companyia porta des del setembre preparant l'obra que és idea de Luc-Oliver Sánchez i Toni Santiago, l'actual director del CIJ, que també n'ha assumit la direcció i els arranjaments musicals. L'obra compta amb l'actuació dels 30 integrants del cor, a més dels actors Anna Vilardell i Cesc Permanyer, i i el disseny de so i llum de Pep Vilardell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.