cultura

Estellés torna al teatre Tívoli del seu poble

La mostra arriba al Centre Cultural de Burjassot gràcies a la col·laboració existent entre l'Ajuntament i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

Vicent Andrés Estellés torna a ser protagonista d ela vida cultural d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta que el va veure nàixer.

El poeta del poble, el fill del forner, estarà present de bell nou en aquest municipi en el Centre Cultural Tívoli mitjançant l'exposició realitzada per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua a fi de commemorar l'any del poeta.

La inauguració s'efectuarà el dimecres 27 de març i comptarà amb la presència de l'alcalde de la vila, Jordi Sebastià i el president de l'AVL, Ramon Ferrer, així com el comissari d el'exposició, el professor Josep Palomero.

L'esmentada mostra ofereix, a més de la producció poètica, un recorregut per la vida familiar i un repàs en imatges del decurs del temps hagut entre la infantesa i el seu traspàs el 27 de març de 1993.

No falten objectes personals del poeta, la seua ploma estilogràfica, la seua màquina d'escriure ni el seu carnet de periodista que l'acreditava com a redactor en cap del Diari Las Provincias.

Aquesta mostra es podrà visitar fins al 5 de maig de dilluns a divendres en horari de matí i vesprada i els dissabtes únicament de vesprada entre les 17 i les 21 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.