cultura

Alfons Llorenç obsequia la Font de la Figuera amb llibres de Maria Ibars

‘Vides planes' i ‘L'últim serv' són alguns títols que el delegat pel 700 aniversari ha regalat al consistori

Formen part de l'exposició dedicada a la destacada mestra i la seua filla, la pedagoga Raquel Payà, ambdues vinculades a la població

El comissionat pel 700 aniversari, Alfons Llorenç, ha obsequiat l'Ajuntament de la Font amb llibres de la que va ser mestra en aquesta població, Maria Ibars (1892-1965) publicats entre 1961 i 1965.

Aquests llibres són edicions molt exhaurides de l'escriptora que va estar lligada a la població com a mestra i que en paraules dels seus familiars, “va animar molts xiquets, xiquetes i joves a estudiar i a anar a la universitat per llaurar-se un futur el dia de demà”.

Des de hui, Vides planes i L'Últim serv , escrits en la seua totalitat per Ibars, juntament amb diversos contes, narracions i estudis escrits conjuntament amb altres autors, completen l'exposició sobre la mestra Maria Ibars i la seua filla, la pedagoga Raquel Payà, disponible a l'agència de lectura de la Font. Aquesta exposició recull fotografies, notícies i curiositats dedicades a aquestes dues conegudes dones vinculades a la docència.

En paraules de la regidora de Cultura, Irene Vila i Lorente, “agraïm a Alfons Llorenç la seua valuosa aportació. Aquests llibres ens ajudaran a acostar-nos a l'obra d'una de les escasses novel·listes valencianes que va viure a la Font de la Figuera, dona molt estimada pel seu alumnat fontí. Ara, estos llibres quedaran depositats a la biblioteca municipal que des del passat mes de març porta el seu nom”.

.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CIRC

Nou de cada deu espectacles de sala han exhaurit localitats al Trapezi

BARCELONA
TEATRE

El TNC produeix la darrera farsa dels VVAA: una festa amb Britney Spears “de tòtem”

BARCELONA
ART

El museu Morera de Lleida rep 13.500 visitants durant el mes de portes obertes

LLEIDA
Cultura

Mor l’actriu especialista en escenes aquàtiques Susan Backlinie

festival

Barcelona Poesia, amb tot de gestos quotidians

Barcelona
societat

Blanes acull la primera ‘Zombie Walk’ pel Festival Internacional de Cinema

blanes
SALT

Arriba la segona edició del Festival L'Inevitable

SALT
cultura

Comencen les obres d’ampliació del Teatre Auditori Felip Pedrell

TORTOSA
novetat editorial

Verdaguer, l’autor català més biografiat

Barcelona