cultura

“Històries Nocturnes” fa un recorregut per l'Edeta romana i la Lyria musulmana

Els participants van visitar els Mausoleus romans i els Banys Àrabs

Turisme Llíria va oferir anit la primera visita del programa turisticocultural “Històries Nocturnes” que celebra enguany la seua desena edició. Prop de 200 persones van assistir a esta activitat que pretén mostrar el patrimoni de la capital del Camp de Túria a través de recorreguts guiats, els divendres a la nit del mes de juliol, amb l'acompanyament d'animacions teatrals i musicals.

L'itinerari es va iniciar als Mausoleus Romans, necròpolis del segle I de l'antiga Edeta. Els alumnes de l'Escola Taller Laurona van participar en esta demostració escenificant una cerimònia de soterrament de l'època romana.

El següent punt de trobada de la visita va ser els Banys Àrabs, antic hamman del segle XII. Allí, els participants, a més de descobrir la història d'este jaciment arqueològic, van poder disfrutar amb una actuació de música andalusina i dansa que va oferir un grup amb la col·laboració del Centre Cultural Islàmic de València.

La pròxima cita d'Històries Nocturnes 2013 serà el 12 de juliol amb “La Màgia”, una ruta que recorrerà els monuments més destacats de la Llíria medieval.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.