Altres

festival

Neix Pamboli, gran festa de les arts a Sant Pere del Bosc

El 8 d'agost hi haurà els músics Xavi Lloses i Rosa Pou, els artistes Àlex Pallí i Nei Albertí, el poeta Josep Pedrals i el videojòquei Fausto Morales

També hi seran els DJ Nickodemus, Big Mic i J. Grau

Un festival de música, poesia, performances, instal·lacions i projeccions, en un entorn únic com el que ofereix Sant Pere del Bosc, antic convent benedictí de Lloret de Mar convertit actualment en un prestigiós restaurant. Això és el que ofereix el nou Pamboli Festival, que tindrà lloc el dijous 8 d'agost de les 6 de la tarda a les 3 de la matinada, organitzat per Wok Music, Sant Pere del Bosc i Remedia Med Distillers, amb el suport de l'Ajuntament de Lloret i de la Diputació de Girona i el patrocini de diverses marques comercials que donen suport a aquest “nou concepte de festival” concebut per “gaudir-ne amb els cinc sentits”. Una trobada cultural “irrepetible” que neix amb la voluntat de desmarcar-se de la resta d'ofertes estiuenques.

En aquesta primera edició del Pamboli Festival, hi actuaran Xavi Lloses, de Sant Feliu de Guíxols, un dels músics més inquiets del panorama català, amb projectes tan diferents com ara l'Escolania de la Quadratura del Cercle i Electrotoylets. Al festival, la Xavi Lloses Experience farà un repàs de la seva trajectòria i presentarà alguns temes del seu nou disc, Pianotronic. Xavi Lloses també acompanyarà la cantant torroellenca Rosa Pou en la presentació del seu primer disc, Entre monosíl·labs, a Sant Pere del Bosc. Les connexions continuen, perquè en el Pamboli també hi intervindran dos artistes plàstics guixolencs que han col·laborat en la part visual del disc de Rosa Pou, el pintor Àlex Pallí, que portarà a terme una pintura en directe durant els concerts, i l'escultor Nei Albertí, que aportarà al festival les seves instal·lacions a l'aire lliure per crear “racons onírics”.

Al Pamboli també hi estan implicats l'activista poètic Josep Pedrals, el videojòquei gironí Fausto Morales (Slidemedia), que s'encarregarà de l'ambientació visual de l'escenari, i tres discjòqueis: el novaiorquès Nickodemus, de Turntables on the Hudson, i els barcelonins J. Grau i Big Mic, director artístic de Wok Music, que organitza el Pamboli.

LA XIFRA

15
euros costa l'entrada del Pamboli Festival, amb una copa inclosa. El festival durarà de les 18 h a les 3 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona