«30 Anys fent poble»

L'exposició que commemora tres dècades d'ajuntaments democràtics repassa la transformació del poble

Al llarg d'aquests dies els aldaiers i aldaieres han pogut gaudir de la mostra «30 Anys fent poble en democràcia (1979-2009)», una exposició fotogràfica i general que arreplega l'evolució i les transformacions que ha patit la ciutat d'Aldaia durant els trenta anys de democràcia. L'exposició, presidida per un gran panell central que mostra el creixement d'Aldaia a través de diferents plànols urbanístics, està estructura en cinc parts clarament diferenciades.

La primera d'elles mostra l'evolució urbanística amb les millores més evidents com els accessos a la població, dels carrers i la construcció de nous edificis, però sense descurar en cap moment la protecció al medi ambient i l'afany per recuperar edificis històrics com la Casa del Bollo o la Casa del Tío Carmelo. En una segona part es pot comprovar com Aldaia ha fet un esforç per apropar l'art i la bellesa a la ciutadania, cosa que queda reflectida en un panell dedicat a les nombroses escultures públiques. Més avant, els veïns poden comprovar els avanços en serveis socials amb el recolzament a les entitats local i la construcció de la piscina oel camp de futbol... I abans d'arribar a la part final, es destaca el treball fet en camp de la joventut, l'educació, les polítiques d'igualtat i conciliació familiar. La mostra conclou amb un recorregut per la vida social del poble i amb una referència als diferents reconeixements que ha rebut Aldaia per part d'altres institucions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

El FEMJazz! tornarà a tenir la Draga com a escenari principal en la 30a edició

banyoles
Cinema

Cate Blanchett rebrà un Premi Donostia al Festival de Sant Sebastià

Sant Sebastià
ÒPERA

La directora Emma Dante castiga el ‘bullying’ a ‘La cenerentola’ de Rossini

BARCELONA
cinema

Pablo La Parra Pérez, nou director de la Filmoteca de Catalunya

Barcelona

Nou programa d’arts per quan tanqui Can Maristany

SANT CUGAT DEL VALLÈS

Un renovat Aplec de la Salut reviu la llegenda de la pesta

SABADELL
TEATRE

Chévere incorpora llenguatge per a sords i cecs a ‘Helen Keller: a muller marabilla’

BARCELONA
J.M. Codina Tobias
Novel·lista

“La felicitat fa basarda perquè mena cap a una sensació de buit”

Barcelona
música

Un infart acaba amb Steve Albini, monument del rock alternatiu

girona