Set catarrogins es graduen en la Universitat dels majors

Han superat el seus estudis universitaris a la Florida

Encarnación Asensi Martínez, Pedro Barberà Joares, Bernat Castells Fort, Paqui Chirivella Tamarit, Juan Manuel Márquez Pérez, M. del Pilar Picazo Jiménez i Juan Adolfo Rubio Sabio són els set veïns de Catarroja que han aconseguit superar els seus estudis universitaris al centre de la Florida. Tots ells van arreplegar el diploma que acredita la seua graduació de mans dels alcaldes i regidors dels municipis que tenen firmats convenis amb la Universitat per a becar als seus veïns majors de 50 anys. I Catarroja va ser un dels capdavanters a l'hora de satisfer la necessitat formativa de totes aquelles persones interessades a seguir estudiant independentment de la seua edat.

Els cursos per a persones majors tenen una duració de dos anys en què els alumnes han de realitzar un total de 300 hores lectives. El pla d'estudis s'estructura en sis mòduls obligatoris com són: claus per a interpretar la realitat econòmica, les polítiques econòmiques, els grans temes de la societat del segle XX, les noves qüestions d'una aldea cada vegada més global i la Història de l'Art. A més, els alumnes han de triar entre una gran varietat de matèries optatives. Per a obtenir el títol propi de Floria ha de superar-se el curs de formació i assistir a totes les classes, ja que no ser realitzen exàmens a l'acabar cadascú dels mòduls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA
cinema - drama

‘Thriller’ coreà amb segell femení basat en fets reals

cinema - drama / biografia

Maria Montessori, una pedagoga revolucionària

cinema - animació / comèdia

Garfield surt de la zona de confort de gat casolà

cinema - cinema bèl·lic

Russell Crowe rescata soldats a Filipines

cinema - drama

Hamaguchi signa una faula sobre la natura i el mal

música

El saxofonista holandès Benjamin Herman actua a l’Hotel Castell d’Empordà

la bisbal d’empordà