S'ha signat el conveni de festes a Oliva

El Departament de Festes de l'Ajuntament d'Oliva ha signat, aquest matí, el conveni de col·laboració amb l'associació dels Festers del Carrer Sant Vicent. L'entitat, que presideix Joan Manuel Aracil Por tes, rebrà 3.400€ per aquest conveni. I amb aquest, es recolza i dóna continuïtat al conjunt d'actes que organitza la comissió de festers del carrer Sant Vicent cada any, d'entre els quals des taquen la Trobada de Cor netes i Tambors, la Volta a Peu, el Rock al Carrer, i les distintes activitats religioses en honor del Sant.

Revetlles, pirotècnies i sopars de germanor completen la programació d'actes que organitzen els festers i que apareixen al conveni. Tot això, sense oblidar la forta implicació de la comissió en l'organització d'altres activitats que farceixen el calendari fester del poble al llarg de l'any, com ara les Calderes de Sant Antoni, el Tiraset (concurs de Tir i Arrossegament) o la cavalcada de reis i el Betlem vivent.

En la signatura del conveni han estat presents la regidora de Festes, Rosanna Torres, i el secretari dels Festers del Carrer Sant Vicent, en Joan Orquín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA