cultura

Es presenta a Sueca el documental homenatge a Guillem Agulló

L'acte va tenir lloc el passat més de novembre i és ara quan s'han fet públiques les imatges d'aquella data

  • El pare de Guillem Agulló amb un retrat del seu fill. ESCORCOLL.
  • VÍDEO: Contijgut del documental Homenatge a Guillem Agulló.

Ahir dimarts 7 de gener, va tenir lloc a aquesta localitat de la comarca de la Ribera, l'acte de presentació del documental homenatge a Guillem Agulló, mesos abans que es complirà el 21è aniversari del seu assassinat a mans d'un grup de militants de l'extrema dreta valenciana.

Aquest documental és resultat de l'homenatge realitzat el 24 de novembre a la casa Fuster, en memòria del jove Guillem Agulló. Un acte on hi eren presents els seus pares, la família de Vicent Andrés Estellés i un munt d'artistes i prohoms del món cultural valencià i de la Ribera.

L'esmentada presentació va servir ahir com a mostra de rebuig vers les preguntes i declaracions fetes per la regidora del PP local, que instava la municipalitat de Sueca a prohibir símbols anticonstitucionals als edificis públics, fent referència a la senyera estelada que presidia aquesta convocatòria.

Al documental s'observa com en la data del 24 de novembre la Casa Fuster estava plena de gom a gom, amb la participació de molta gent vinculada als partits polítics de l'equip de govern municipal, tret del Partit Popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia