cultura

L'Associació Unió Musical Bocairent interpretarà el LXX Concert de Música Festera

La formació musical farà aquesta activitat el dissabte 11 de gener a les 18.30 hores i al Teatre Avenida organitzada per l'Ajuntament de Bocairent i l'Associació de Festes de Moros i Cristians

Sota la batuta del director titular Josep Vicent Moltó i Garcia, s'interpretaran fins un total d'onze peces festeres, destacant que es contarà amb la col·laboració dels compositors i directors convidats Vicent Casanova, Fco. Valor Llorens i José Rafel Pascual Vilaplana, així com dels xirimiters de l'Aljub de Bocairent a les peces amb dolçaina.

Com cada concert fester, els assistents podran gaudir de l'estrena d'un seguit de peces dedicades a bocairentins. Per altra banda, cal remarcar que s'estrenarà un pasdoble composat i dedicat pel director honorífic José Rafael Pasqual Vilaplana a l'Associació Unió Musical de Bocairent amb motiu dels seus 90 anys d'existència, a més de peces dedicades als capitans dels Estudiants, Moros Vells i Mosqueters, membres de la Filà de Moros Marins i de la Junta de Festes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia