Territori

AGENDA. d'autor / C.F

Grans mestres al Teatre Fortuny
L'espectacle Èdip,tirà de Tebes encetarà el 4 de febrer el cicle Grans Mestres a Escena, que el Teatre Fortuny de Reus ha estrenat com a novetat d'aquesta temporada. El programa, dirigit pel director i dramaturg reusenc Francesc Cerro, proposa portar a l'escenari textos de referència de la literatura universal –des de la tragèdia grega fins als grans mestres del segle XX– recitats, i amb una escenografia mínima, per actors i actrius de renom del panorama escènic català. Aquesta primera representació anirà a càrrec de Fermí Reixach, Txe Arana i Jaume Muntané. El cicle continuarà el dia 4 de març amb l'espectacle Antígona / No acataré, amb els actors Mercè Pons, Jaume Comas i Àngels Gonyalons.
èDIP, TIRÀ DE TEBES
Teatre Fortuny de Reus, 4 de febrer (21 h)
L'argument: Un dubte terrible turmenta Èdip, tirà de Tebes: trobar la causa i el responsable de la mort del seu antecessor, el rei Laios.
Exposició fotogràfica a l'Espluga
Des de fa vuit anys s'organitza al petit municipi de Passanant i Belltall, a la Conca de Barberà, la trobada fotogràfica Passanant Foto, dirigida per Josep Bou. És al voltant d'aquest certamen fotogràfic que s'ha muntat l'exposició col·lectiva Proximitat, comissariada pel mateix Josep Bou, que fins al 23 de febrer es pot veure al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. Els fotògrafs que hi prenen part, que presenten les seves reflexions i la manera que tenen d'interpretar el concepte de proximitat, són Miquel Abat, Maria Gregori, Ivana Larrosa, Carles Llop, Conchi Martínez, Xavi Moix i Cori Pedrola.
PROXIMITAT
Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí
El comissari: Josep Bou, comissari de l'exposició, també és el director de la trobada fotogràfica Passanant Foto.
Valls obre la temporada de teatre
El còmic català Berto Romero, amb el seu monòleg humorístic Sigue con nosotros, encetarà avui la temporada de teatre al Centre Cultural de Valls. La cartellera d'hivern també inclou com a cites destacades les actuacions de Manel, Moncho, Roger Mas i Joan Dausà, i les representacions Barcelona, de Pere Riera, i El mort al Principal, basat en l'espectacle El mort, produït pel Centre d'Arts Escèniques de Reus, entre altres.
Berto Romero
Centre Cultural de Valls, 31 de gener
Monòleg: Berto Romero proposa un monòleg humorístic, en el qual també hi tenen cabuda la música i el ball.
Fira Encesa
M. del Mar Bonet
Concert a Reus: Maria del Mar Bonet presenta aquest divendres, dia 31, al Teatre Bartrina de Reus Fira encesa, un disc d'homenatge al poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel que va enregistrar l'any passat, en el centenari del seu naixement. El disc recull els poemes de Rosselló-Pòrcel que la cantant ha musicat i enregistrat des del 1971 i també inclou tres poemes nous que ha musicat recentment.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona