cultura

Primer concurs d'Instagram de La Bressola

Es desenvoluparà del 28 de febrer fins al 23 d'abril de 2014

El jurat emetrà veredicte el dia 24 de maig a la rambla Maillol a Perpinyà, durant la festa de la Bressolada

Per primer cop La Bressola escoles immersives a la Catalunya Nord, organitza un concurs d'Instagram per tal de “dinamitzar una reflexió visual sobre l'ensenyament en català als Països Catalans i fomentar l'ensenyament en català a la Catalunya Nord.” Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb l'etiqueta #ConcursLaBressola. El concurs s'obrirà oficialment el dia 28 de febrer a les 00.00 hores i finalitzarà el dia 20 de maig de 2014.

S'hi podrà participar amb qualsevol fotografia que evoqui el tema de l'ensenyament en català i els Països Catalans. Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s'adeqüin a les condicions del concurs (falta d'etiqueta, fotos fora de termini, usuaris privats, etc) quedaran automàticament descartades. Els guanyadors seran contactats a través d'un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter dels organitzadors i a la pàgina web de La Bressola (www.bressola.cat). Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l'organització al correu comunicacio@bressola.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible. Les fotografies hauran d'estar fetes en el període del concurs. Se'n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs. Hauran de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone/ipad/etc...). La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l'etiqueta #ConcursLaBressola seran públiques a la revista de La Bressola i les xarxes socials dels organitzadors (@LaBressola). Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per La Bressola per a futures campanyes de promoció de l'associació renunciant als drets d'autors.

Jurat, veredicte i premis

El jurat emetrà veredicte el dia 24 de maig a la rambla Maillol a Perpinyà, durant la festa de la Bressolada, moment en què també es farà entrega dels premis.

1r Premi: Una nit amb esmorzar per a dues persones a la casa rural el Mas Boutet situada al poble d'Argelers, més un lot de productes de La Bressola.

2n Premi: La Samarreta Oficial dels Dracs Catalans (equip de rugbi a 13 de Perpinyà) signada per tots els jugadors, més un lot de productes de La Bressola.

3r Premi: Un lot de productes de La Bressola



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona