cultura

La diputació d'Alacant atroga una ajuda de 500.000 euros per la Cava d'Agres

Les obres es troben paralitzades per la falta de fons i el suport dels dos grups majoritaris les farà possible

Els grups polítics del PP i del PSOE de la Diputació d'Alacant han aprovat una partida pressupostària de 500.000 euros procedent del romanent dels pressupostos de 2012 i 2013 per a la rehabilitació de la Cava arquejada d'Agres. El diputat socialista Jaume Pascual ha recordat que «es tracta d'una reivindicació que des del Grup Socialista ja demanàrem a través d'una esmena als pressupostos de la Diputació per 2014».

El diputat socialista opina que «era molt lamentable que s'hagueren paralitzat les obres quan ja s'havien licitat amb l'excusa de la falta de fons després d'haver tancat els comptes provincials amb superàvit. Part d'aquest superàvit s'ha destinat ara per dur a terme la rehabilitació d'aquest símbol del turisme interior de la província d'Alacant». Així mateix, qualifica l'acord com «molt important, pel que finalment es duran a terme les obres degut a l'interés patrimonial i històric de la Cava arquejada o cava gran».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia