cultura

Love of Lesbian va de farra amb Aristòtil

Love of Lesbian va portar dijous a l'Escala el seu últim concert a Catalunya de la gira El poder de la Tijera. En un entorn privilegiat, al fòrum romà de les ruïnes d'Empúries, la banda va interpretar una vintena de cançons d'un espectacle únic per aquest estiu. Amb el lema “disfruteu com si cada nit fos la fi del món”, van començar amb Te hiero mucho, 667 i Pizzigatos. Envoltats d'història, la banda se'n va anar “de farra amb Aristòtil”, com va proclamar Santi Balmes, tot interpretant les clàssiques El ectoplasma i Noches reversibles.

Pel fet de ser una nit especial, i davant d'un públic entregat, el grup va canviar el guió i va interpre-tar Domingo Astronómico, que feia un munt que no tocaven, així com Segundo asalto i 1999. Enmig de la catarsi, en van sonar de noves, Manifiesto delirista i Mal español, i un seguit de les més aclamades: Me amo, Si tú me dices Ben, yo digo Affleck i Club de fans de John Boy. Tot plegat amb una àcida crítica als polítics i la corrupció. Armat amb unes tisores gegants, Balmes va etzibar: “Serem molt feliços si aquesta nit retallem en tristesa.” El concert més canalla de Love of Lesbian va acabar amb Fantástico, acomiadant-se dels escenaris catalans fins a l'octubre, quan començaran la gira a teatres Miralls&Miratges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia