cultura

Bocairent acull un concert de la Banda de Tubes de València

L'acte s'emmarca dins del 90 aniversari de la Unió Musical

L'Associació Unió Musical Bocairent celebra el dissabte 13 d'octubre un concert de tubes dins la celebració del 90 aniversari de la seua fundació.

L'acte se celebrarà a la 19.30 hores a la plaça de Bous de Bocairent, on es podrà gaudir del concert de la Banda de Tubes de València dirigits per David LLàcer, tuba solista de l'Orquestra de València. La banda es troba formada per vora 160 músics tocant dos instruments, com són la tuba i el bombardí.

Des de la Unió Musical es destaca que és una ocasió única veure un concert així a la localitat, fins i tot, a la comarca. Una cita musical on est retrà homenatge instruments que, de vegades, no es valora la importància que tenen.

Aquesta nova oferta cultural s'emmarca dins dels actes del 90 aniversari, havent-se celebrat ja tot un seguit d'activitats, destacant l'organització de la XXIV Diada Musical de la Vall d'Albaida, el 1er Estival a l'estiu, xerrades amb Elvira Asensi i Jose Rafael Pascual Vilaplana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia