Teatre

agenda d'autor / j.b

Salvador Espriu vist per Lluís Danés
El meu poble i jo és un espectacle que s'endinsa a la Guerra Civil a través d'una acurada selecció de poemes de Salvador Espriu, passat pel tamís del director Lluís Danés. La música i la paraula es donen la mà en un espectacle esfereïdor, de gran potència visual, que pretén contextualitzar l'obra d'Espriu en relació a les experiències personals dels que varen patir les injustícies d'un règim totalitari que va governar Espanya amb mà de ferro durant 40 anys. La música en directe, la veu de Dídac Rocher, la ballarina Anna Marín i l'actriu Noe Padró, interactuaran amb videoprojeccions on les personalitats com Lluís Llach, Pep Guardiola, Sílvia Bel o Mònica Terribas, entre d'altres, faran seves les paraules de Neus Català, Salvador Puig Antich o el president Lluís Companys.
eL MEU POBLE I JO
Lluís Danés
Lloc i dia: Teatre Monumental de Mataró, diumenge a les 18 hores.
Dramatúrgia del treball circense silent
La Central del Circ programa per demà Sinestèsia, un recull dels exercicis que preparen les companyies residents a la Central del Circ, reordenades pel director Òscar Valsecchi. La sinestèsia és l'associació de percepcions que els sentits connecten, com escoltar les olors, veure la música o assaborir el tacte. Hi intervindran els artistes Julie Bergez (contorsió), Tommaso Panagrosso (joc amb objectes), Amer Kabbani i Blito (Pablo Javier Domichovsky) (mans-mans), Lucas Elias i Ania Buraczynska (perxa xinesa) de la companyia Les Sardines en Boîte, Quim Giron (equilibri i contorsió) de la Companyia Animal Religion, Sira (cèrcol) de la Companyia Capicua, amb la música de Lorenzo Azzaro (músic).
SINESTÈSIA
Companyies residents de la Central del Circ
Direcció: Òscar Valsecchi
Lloc i dia: Al Maldà, fins al 9 de novembre
Un dinar centenari
La companyia La Ruta 40 presenta una peça insòlita al Círcol Maldà. A escena, se succeeixen els noranta dinars de Nadal de la família Bayard. Noranta trobades familiars que tot i semblar repetitives, marquen el pas del temps d'una saga familiar. Es veuen els canvis en els costums i hàbits d'una part de la societat americana en el canvi del segle XIX al XX, en una peça teatral singular, carregada d'humanitat, humor i tendresa.
EL LLARG DINAR DE NADAL
La ruta 40
Autor: Thornton Wilder
Direcció: Alberto Díaz
Lloc i dies: Al Círcol Maldà fins al 7 de desembre.
MEDEA MATERIAL MEDEA
Projecte Vaca
Dins del Novembre Vaca es presenta una versió transgressora del mite. Medea és la supervivent d'una traïció contra la qual es rebel·la traspassant els seus propis límits. Posada en escena de gran plasticitat i expressió corporal que sedueix l'espectador i el transporta a través de la transformació catàrtica de la protagonista.
Adaptació i dramatúrgia: Robert Torres i Heiner Müller
Intèrprets:Montse Alcoverro, Ton Grass i Juliette Louste
Lloc i dia: Fabra i Coats, avui a les 20 h


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic