cultura

Cançó entre runes

Un cicle de cançó proposa concerts de “quilòmetre zero” i tastos de vins entre els mesos de gener i juny al Born Centre Cultural

El Pont d'Arcalís, Roger Mas, Tomeu Penya i Sanjosex, entre els músics que hi actuaran

El Born Centre Cultural reforçarà la seva condició, també, d'espai per a concerts amb la posada en marxa del Born de cançons, “una de les apostes més importants per l'any vinent”, segons afirmava ahir Quim Torra, director de l'equipament. Divuit concerts de caràcter íntim en els quals es farà valer, com en els mercats, el factor “quilòmetre zero” –tal com defensava Lluís Gendrau, director del Grup Enderrock i responsable de la programació– i que es complementaran amb un tast de vins, amb el maridatge d'una DO catalana en cada concert.

Lax'n'Busto, un recital amb alguns dels guardonats en el premi Martí i Pol que organitza Lluís Llach, Projecte Mut, El Pont d'Arcalís, Joan Colomo, Roger Mas, Tomeu Penya, Sanjosex, Joana Serrat, David Carabén, Aspencat i Joan Dausà formen un programa que es completarà amb un cicle de jazz i flamenc comissionat pel Taller de Músics i amb entrada gratuïta, en el qual actuaran Roger Martínez, Eva Fernández, Threejay Trio, Pere Martínez, Clara Sallago i Yeray Hernández, músics –tots ells– de la reivindicable “escena clandestina” de la ciutat, com la va definir Lluís Cabrera (Taller de Músics).

Els concerts –tres cada mes– es faran els dijous i els divendres a les vuit del vespre i els de pagament costaran 10 euros de manera anticipada i 15 euros a taquilla.

Cinc estrenes íntimes i de petit format

Lax'n'Busto

El grup del Vendrell estrenarà ‘De prop', un repàs en clau semiacústica dels seus 28 anys de trajectòria.

Terra i Cultura

Lluís Llach exercirà d'amfitrió en un recital amb els poemes musicats del premi Miquel Martí i Pol.

Joan Colomo

L'irreverent cantant de Sant Celoni estrenarà l'EP ‘El tennis del futur', fet pels 25 anys del segell BCore.

David Carabén

Acompanyat d'un contrabaixista, el líder de Mishima cantarà versions i rareses del grup al qual pertany.

Joan Dausà

Després de triomfar en escenaris com ara el Palau i el Liceu, Dausà actuarà al Born sol amb el piano.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia