cultura

La «Tourist Info» programa 25 rutes per mostrar el patrimoni de Banyeres de Mariola

L'Assistència serà gratuïta, si bé quan s'haja d'entrar a museus i monuments s'abonarà l'entrada corresponent

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola, mitjançant l'oficina Tourist Info, ha organitzat un nou cicle de visites guiades per donar a conèixer el patrimoni natural, cultural i gastronòmic de la localitat, en el que al llarg de l'any hi ha programades 25 rutes turístiques per la població i els seus voltants.

Per als dies 1, 8, 22 i 29 de març s'han programat altres rutes relacionades amb els molins, el passat i el present del municipi i la seua gastronomia, mentre que les festes de Moros i Cristians, el llegat industrial i una visita a la Serrella marcaran la temàtica de les visites que es desenvoluparan durant el mes d'abril.

Al mesos de maig, juny i juliol els interessats podran participar en la Ruta de les masies, altra volta cultural o conèixer més sobre la Llegenda de Sant Jordi. Al mes d'agost, l'activitat entrarà en període de vacances i tornarà amb forces al setembre quan s'oferirà una Ruta nocturna teatralizada, tirolina al molí l'Ombria i la Ruta dels molins amb el complement d'un taller d'elaboració d'herbero.

A l'octubre s'han fixat cinc sessions que combinaran l'oferta de ruta cultural i senderisme, mentre que al novembre, els dies 8 i 15, hi haurà les rutes micològiques, si la climatologia ho permet. Aquest cicle finalitzarà el 6 de desembre amb una ruta cultural.

Des de l'organització s'assenyala que el punt d'arrencada de totes les activitats serà des del mateix parc de Vila Rosario, just on s'ubica la Tourist Info, excepte para la visita teatralizada que arrencarà a la plaça Major. L'assistència a aquestes visites guiades són gratuïtes si bé, quan siga menester, caldrà abonar l'entrada als museus i monuments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia