cultura

L'Assumpció porta la festa major d'estiu a Sant Vicenç de Montalt

El bany nocturn a la piscina municipal, el castell de focs i el correfoc seran algunes de les moltes activitats destacades durant els set dies de celebracions

La festa major d'estiu de Sant Vicenç de Montalt ja és aquí. Tot i que el dia central serà el pròxim 15 d'agost, en honor de la Mare de Déu de l'Assumpció, avui a la nit ja tindran lloc les primeres propostes. I és que a dos quarts de nou del vespre arrencarà la sortida nocturna des del carrer Ginesta, que acabarà de la manera més refrescant, amb el bany nocturn a la piscina municipal. El següent acte no serà fins al dimecres 12 d'agost, quan durant tota la tarda es farà al parc dels germans Gabrielistes la Festa Holi. A la nit, a la biblioteca La Muntala es farà el festival multipolar L'assassí va descalç per la ciutat. Aquesta proposta convida a un maridatge literari a càrrec del poeta Pius Morera i del sommelier Arnau Barangé. L'endemà hi haurà la XIV edició de la bibliogimcana infantil, mentre que el divendres 24 d'agost la jornada començarà amb el campionat de skate i scooter, que durarà tot el dia. A la nit, serà el torn del sopar de festa major i, posteriorment, es donarà el tret de sortida al ball amb el grup Què Tal. D'altra banda, el Mercat del Mar serà a Sant Vicenç de Montalt entre els dies 14 i 16 d'agost al passeig Marquès Casa Riera. El dissabte 15 d'agost serà la diada de la Mare de Déu de l'Assumpció i a les deu del matí les campanes i la petardada anunciaran que ja és festa major. Seguidament, la passejada popular amb les autoritats i els gegants servirà per anar fins a l'ofici solemne. La cantada d'havaneres i el castell de focs clouran la jornada. L'endemà, els protagonistes seran el parc refrescant, la desta de l'escuma, el correfoc i el bany nocturn. Els actes acabaran el dia 22 amb el ball a càrrec del grup D'Altra Banda.

LA DATA

15.08.15
serà el dia central
de la festa major d'estiu de Sant Vicenç de Montalt en honor de la Mare de Déu de l'Assumpció


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia