cultura

Els artistes del Grand Tour organitzen la festa de comiat a Camallera

La trobada serà demà a la Nau Côclea i hi haurà actuacions musicals i sopar de tapes, abans d'emprendre la ruta

“Em dic Clara Garí i et convido a viatjar a peu.” Així promociona la responsable de la Nau Côclea des del seu web la singular travessia que, a imitació dels grans viatges de formació del segle XIX, es proposa recórrer 350 quilòmetres en tres setmanes pels camins de les comarques de Girona i Osona sota el lema de Grand Tour 2015 ( www.elgrandtour.net ).

Els viatgers, entre els quals es compten artistes, músics, escriptors i gent caminadora en general, emprendran la marxa dimecres que ve, dia 26, i per agafar forces abans de la partida han convocat per demà, a partir de les 9 de la nit, una festa al campament base de la Nau Côclea oberta a tothom. Amb el percussionista Jordi Rallo com a mestre de cerimònies, la trobada, que es preveu que s'allargui fins l'endemà al matí, s'ha organitzat en diverses etapes que reprodueixen les del viatge, amb actuacions musicals, intervencions artístiques i menú de tapes. Entre les actuacions, hi ha confirmades les de Martí Soler a la guitarra, Laarif Boughaleb al llaüt, Mercè Poch al piano, Gilles Teixeira a la percussió o Christof Leber al violí, a més de Caterina Pibernat, que pintarà un mural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia