cultura

El litoral i el riu Besòs, escenaris festius a Sant Adrià

La plaça de la Vila guanya protagonisme amb espectacles de tarda i concerts de nit

Sant Adrià de Besòs ho té tot a punt per encetar la seva festa major. El president del Club Balonmano Adrianense, Àngel Bustamante, serà l'encarregat de pronunciar el pregó festiu que donarà el tret de sortida a les activitats, que s'allargaran fins dimarts. També hi serà la xaranga Txandrios de San Adrián de Navarra, convidada habitual de la festa adrianenca.

Dissabte serà el dia de la Festa del Riu, amb activitats infantils a la llera del Besòs, metre que diumenge la gresca es trasllada a la platja del parc del Litoral amb una volada d'estels, exhibicions esportives, jocs infantils d'aigua i una activitat de neteja del fons marí. A la plaça de la Vila hi haurà espectacles de tarda i actuacions musicals cada nit, excepte dimarts, quan està prevista l'actuació del Mag Lari a les onze, un cop acabi el castell de focs artificials, que es farà com cada any a la llera del riu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia