cultura

Presentada la programació de tardor a Banyeres de Mairola

Les regidories de Cultura, Joventut i Patrimoni de Banyeres de Mariola han presentat la programació cultural i juvenil de la tardor en la que existeixen moltes novetats adreçades al públic de totes les edats

Jose Martínez, regidor de Cultura, ha comentat que la programació es troba definida des de tres eixos bàsics, «programació adreçada a un públic variat, la gratuïtat d'una bona part d'espectacles, així com la seua heterogeneïtat per a totes les edats». Pel que fa a la de Joventut, per al regidor Jan Manel Conejero «l'oferta contempla un ampli ventall d'activitats en la vessant formativa, de diversió i, fins i tot, d'aproximació al món laboral».

Passant revista a la programació cultural, una de les cites més immediates serà la programació de la festivitat del 9 d'Octubre en la que una de les principals novetats serà la jornada de portes obertes al castell en la que es podrà vore l'audiovisual dedicat a la seua història, així com l'actuació de la companyia La Furtiva, que presentarà l'espectacle “Sabates en l'aire”.

La declamació estarà present amb els “Melòlegs en honor a Sta. Teresa de Jesús”, amb la pianista alcoiana Marisa Blanes i el reconegut actor Manuel Galiana, mentre que com obra teatral destacada es presentarà l'obra “El crèdit”, de Jordi Galcerán.

El teatre amateur es vora representat per la presència de la Companyia Vico, de Biar, amb l'obra “La decente”, mentre que la Companyia Felipe Sempere oferirà a principis de desembre l'obra “La tetera”.

Per altra banda, el cinefòrum comptarà el 14 de novembre i el 12 de desembre amb la projecció i comentari de les pel·lícules Surcos i Start Wars i en el capítol d'efemèrides, la programació celebra el Dia Internacional del migrant del 18 de desembre amb la presentació del llibre “ Entre dos móns”, de Mariló Sanz, i el documental de Juli Esteve “Del Montgó a Manhattan”.

A cavall entre la programació cultural i juvenil, ambdues regidories presenten “Les nits del Principal”, fórmula amb la que es pretén atreure el públic juvenil amb una programació alternativa que inclou actuacions musicals, recitals poètics, o d'altres manifestacions artístiques, reservant per a temps de Nadal el clàssic concert, que enguany vindrà ofert per la Coral Mariola, l'actuació de Pot de Plom amb “Noves històries medievals” i la presentació del llibre “Quan xiula l'avi”, de Clara Berenguer amb il·lustracions de César Barceló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ARTS EN VIU

Els festivals de Terres de l’Ebre teixeixen una xarxa de complicitats

BARCELONA
novetat editorial

El gironí Joan Jaile publica la novel·la juvenil ‘Thanda Arlooise i el despertar de la màgia’

girona
música

Anuel AA serà el cap de cartell del Mediterranea Festival de Roses

roses
Cultura

Mor Alice Munro, Premi Nobel de literatura el 2013

ARTS EN VIU

Peralada estrena una òpera feminista i un viatge per la música del cine d’Almodóvar

BARCELONA
cinema

Maria Ripoll adapta la novel·la ‘També això passarà’

Barcelona

Buenafuente inaugura l’exposició ‘Naturalment’

blanes
patrimoni

Comença la rehabilitació de l’església se Santa Maria de Sanaüja

Barcelona

Una escriptora gironina, guardonada als Premis Vila d’Ascó

girona