cultura

Bellreguard licita la primera fase de la Casa de la Música

La publicació en el BOP obre el període de licitació per a una obra que s'adjudicarà per un màxim de 828.737€ amb un termini d'execució de 10 mesos

Les obres de la Casa de la Música començaran en breu després que el plenari ho aprovara per unanimitat i es publicara en el BOP la licitació de la primera fase, que contempla la construcció dels aularis i el magatzem, per un màxim de 828.737€.

En l'adjudicació, es tindran en compte millores acústiques, de mobiliari i senyalització, així com la construcció d'una aula addicional a la sala d'audicions.

A més, es valorarà la contractació de desocupats per a unes obres amb una execució de 10 mesos i que han d'acabar abans de 2016.

La infraestructura, que donarà cabuda a totes les entitats musicals del poble, des de la banda de música a la coral, era una vella reivindicació del poble de Bellreguard que havia rebut el vist-i-plau del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana i que la nova directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, es va comprometre a dur endavant de manera immediata després de la reunió mantinguda el passat mes d'octubre amb l'alcalde de Bellreguard, Joan Marco, i la regidora d'esports i joventut, Alicia Boigues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia