cultura

Torrent de l'Horta repassa els 40 anys d'Al Tall

El grup musical ha recordat aquests dies els seus anys de carrera amb la celebració de diferents esdeveniments culturals.

El passat dimecres 16 es va projectar a la Casa de la Dona de Torrent el documental ”Sempre Al Tall”, dirigit per Josep Pitarch. La cinta narra els concerts, homenatges i assajos durant l'última gira del grup musical.

El material rodat també mostra la importància de “Al Tall” en l'engranatge cultural, lingüístic i reivindicatiu durant les últimes dècades de la societat valenciana.

Vicent Torrent, membre fundador de la banda, va acudir a la projecció del documental, acompanyat pel regidor de l'àrea de Cultura, Alfred Costa.

Amb la seua presència, Torrent va voler evidenciar que, malgrat haver abandonat la carrera musical, el seu llegat roman viu en gran part de la societat valenciana.

També durant aquesta setmana s'ha pogut visitar la mostra fotogràfica “Al tall, 35 anys de música mediterrània dones del País Valencià” en la Sala L'Espai. Entre els documents exposats es trobaven lletres de les seus composicions més famoses, fotos de la seua carrera o dels concerts més exitosos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia