cultura

Manlleu estrena una aplicació coincidint amb la festa major

El Fest-te Jove, que celebra 15 anys, arrenca divendres amb el Cantabars

Aquest any no hi ha excusa per no seguir fil per randa tots els actes de la festa major i del Fes-te Jove de Manlleu. Amb la posada en funcionament d'una aplicació per a mòbils i tauletes, l'usuari podrà saber què es fa aquell dia, consultar les notícies locals i tenir accés, entre altres, a un apartat amb adreces i telèfons d'interès i a un apartat d'incidències, “on la gent pot enviar fotos a l'Ajuntament i obtenir una resposta directa”, va dir en la presentació d'ahir M. Josep Palomar, regidora de Noves Tecnologies, Transparència i Atenció Ciutadana.

La nova app de Manlleu oferirà des d'informació turística fins a la possibilitat de connectar-se amb el portal de tràmits de l'Ajuntament, però, tenint en compte que s'acosta la festa major, també està pensada “perquè la gent vingui i ens conegui”. Entre les activitats que es podran consultar hi haurà les del Fes-te Jove, que enguany celebra el quinzè aniversari. A partir d'aquest divendres s'han programat 34 actes –amb el popular Cantabars com a tret de sortida– en dotze dies. El Fes-te Jove és, juntament amb la tradicional Festa del Serpent (14 d'agost), un dels plats forts de la festa major de Manlleu, que aquest any es farà del 12 al 16 d'agost i tindrà com a pregonera la historiadora Mercè Puntí. Tampoc hi faltaran el correfoc, el concert (amb el Quartet Mèlt) o el Bicibarris en una festa el cartell de la qual ha anat a càrrec de la dissenyadora Judith Cózar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona