cultura

Gironins a Tàrrega

La Cia. Anna Roca, La Banda del Surdo, Las Lo Las i Teatre de Guerrilla són les quatre companyies gironines que actuaran en la pròxima edició de la Fira de Tàrrega, que tindrà lloc del 9 al 12 de setembre.

Captius és el títol de l'obra que portarà la Cia. Anna Roca, el primer espectacle per a adults d'aquesta companyia olotina especialitzada fins ara en el teatre familiar. La producció està confeccionada a partir d'una selecció de contes de l'escriptor i periodista Joan Barril (dia 10, a les 22.30 h; dia 11, a les 12.00 h).

La Banda del Surdo, companyia de Girona que treballa des de fa anys en el camp de la percussió, la música i els espectacles de carrer, tornarà a la fira per oferir un recorregut dividit en dues parts, una d'itinerant i una segona de resolució en un espai fix (dia 11, a les 18.00 h; dia 12, a les 00.30 h i a les 18.00 h).

Pel que fa l'associació artística multidisciplinària, Las Lo Las, de Madremanya, oferirà un espectacle de sala que integra la dansa contemporània, el flamenc i la veu en directe (dia 10, a les 00.30 h i a les 20.00 h).

Quant a Teatre de Guerrilla, seran els encarregats d'aportar el seu peculiar sentit de l'humor, apte per a tots els públics, amb la comèdia El xarlatan. El Xarlatan és el nou personatge interpretat –aquest cop en solitari– per Quim Masferrer, al servei d'aquesta comèdia d'entreteniment (dia 11, a les 22.30 h; dia 12 a les 12.00 h i a les 19 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.