Patrimoni

Renoven l’Escape del Museu dels Sants d’Olot

Un total de 225 persones han participat d’ Un sacco di sangue, l’Escape Room del Museu dels Sants, des que es va crear l’activitat, el setembre del 2019. Aquesta xifra s’ha fet pública coincidint amb la presentació feta per Olot Cultura de la nova direcció, ara un grup de joves garrotxins amb molta experiència en els jocs de rol, i de la nova imatge de l’activitat. És obra del dissenyador gràfic i artista del Lettering Dani Agostini, qui, partint de la idea d’intriga dins el museu, ha jugat amb la mà d’un dels sants i la llanterna de l’Escape Room. La imatge es potencia amb un grafisme fet a mà amb canya càlem recollida a la Garrotxa, una eina molt similar a la que s’utilitza al taller artesà del museu.

Respecte als visitants, Olot Cultura ha detallat que quasi la pràctica totalitat dels 40 grups que han fet l’activitat estaven formats per veïns de la Garrotxa. L’Escape del Museu dels Sants es fa cada dissabte, a les 19.30 h, quan tanca les portes. Els participants han de resoldre diversos enigmes recorrent les sales i els passadissos de l’equipament. Tenen 90 minuts per enfrontar-se a un seguit d’amenaces i sortir de l’edifici abans no sigui massa tard. L’activitat és per a grups d’entre 5 i 6 persones i cal apuntar-s’hi prèviament trucant al 972 26 67 91 o escrivint a museusants@olot.cat. Està recomanada per a majors de 16 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona