Música

MÚSICA

Stay Homas i Julieta, al festival Sons del Món de Roses

Actuaran el 30 de juliol a la Ciutadella

Se sumen als concerts anunciats de The Jacksons, Antonio Orozco i Zaz

Stay Homas i Julieta actuaran el 30 de juliol al festival Son del Món de Roses. Stay Homas, un dels fenòmens del panorama musical català gràcies a la connexió que van aconseguir amb el públic publicant els seus temes a través de les xarxes socials, presentarà el nou disc, que veurà la llum a la primavera. Julieta obrirà la nit a la Ciutadella amb els seus ’hits’ ballables. Les entrades es posaran a la venda demà a les deu del matí. Aquest concert se suma als ja anunciats de The Jacksons (22 de juliol), Antonio Orozco (29 de juliol) i Zaz (3 d’agost).

L’aventura d’Stay Homas va començar quan els tres joves músics de bandes catalanes d’èxit van començar a viure junts unes setmanes abans del confinament. Des de la terrassa del pis al centre de Barcelona, van composar cançons en col·laboració amb artistes com Pablo Alborán, Sílvia Pérez Cruz o Macaco. Al mig d’aquesta voràgine van publicar el primer disc, Agua, que és un dels deu més venuts al 2020 a Espanya.

Aquest mes de febrer han publicat La Nòria el primer single del que serà el seu segon disc, que veurà la llum aquesta primavera.

L’artista polifacètica, cantant i compositora Julieta va debutar al 2021 amb el single Nayades i en menys d’un any ja sonava a totes les ràdios catalanes i actuava a festivals com el Primavera Sound. Amb el seu darrer àlbum Ni llum ni lluna, on experimenta amb sonoritats variades com l’electrònica, el reggaeton, el pop o l’indie, Julieta s’ha establert com una de les artistes més destacades de la nova escena pop catalana i va guanyar el Premi Enderrock de la Música Catalana al millor disc revelació de 2022. Julieta és una artista que barreja el pop i l’electrònica i que juga amb la sonoritat i la posada a escena de les músiques urbanes.

La 16a edició del festival Sons del Món se celebrarà un any més a la Ciutadella de Roses, espai patrimonial i arqueològic, un escenaris privilegiat de la Costa Brava. Pròximament anunicaran més artistes confirmats per a aquesta edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic