Cinema

CULTURA

Mor als 42 anys l’actriu catalana Daniela Costa

Va fer-se coneguda per les seves aparicions en la recordada sèrie de Telecinco ‘Al salir de clase’

Després de la pèrdua d’Itziar Castro el cinema i el món de la interpretació a Catalunya torna a estar de dol. L’actriu barcelonina Daniela Costa (1981), que va saltar a la fama en la sèrie “Al salir de clase” quan només tenia 16 anys, ha mort als 42. Ho ha avançat l’actor Miguel Ángel Muñoz en un missatge al seu perfil a la xarxa X, abans Twitter en què dona el condol als seus familiars i amics. Costa també va participar en la sèrie de TV3 “16 dobles”. Posteriorment la Unió d’Actors i Actrius ha confirmat la tràgica notícia en una piulada.

Tot i que va començar fent petits projectes a Catalunya, com “No se puede tener todo” de Jesús Garay, es va acabar traslladant a Madrid, on va trobar l’èxit a la televisió.

De moment es desconeixen les causes de la mort de la jove actriu, que després de triomfar a la televisió, va participar en pel·lícules com “Diari d’una becària”, “Em dic Sara”, “Faraday”, “Nos veremos en el infierno” o “Mentiders”, de Sílvia Munt, directora amb la qual també va treballar al film per televisió “Sota el mateix cel”. Costa va coincidir amb Miguel Ángel Muñoz a la comèdia “Mis adorables vecinos” i també en sèries com “El comisario” i MIR”, totes dues a Telecinco. A Antena 3 va aparèixer a “Gavilanes” i “Lalola”.

L’actriu va fer-se molt coneguda a finals dels anys 1990 i principis dels 2000 gràcies a les seves aparicions a “Al salir de clase’, de Telecinco, on donava vida a Alejandra ‘Alex’ Agustí. Va ser companya d’actrius que a la llarga acabarien triomfant en el món del cinema i la televisió, sobretot Elsa Pataky i Leticia Dolera.

La barcelonina també va provar fortuna en el teatre. Va participar en muntatges com els de “Casualmente destinados” de Sandra Marchena, “Spanish horror story” i “Angenital” de Luis Sánchez Polack, i “Cubata”, de Patricia Ordás.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Vilassar de Dalt: aparador de la fotografia analògica fins al 18 de juny

Vilassar de Dalt
Cultura

Mor Gudrun Ure, actriu escocesa protagonista de la sèrie infantil ‘Super Gran’

Cultura

Mor la presentadora i actriu mexicana Verónica Toussaint

Cultura

Mor Tony McFarr, el doble d’acció de Chris Pratt i Jon Hamm

música

Pol Bordas estrena ‘Cor petit’ amb la ‘col·labo’ de Figa Flawas

girona

La Casa Natal de Dalí, guardonada en els Premis CETT Alimara

FIGUERES

L’Ajuntament de Portbou torna a ser patró de la Càtedra Walter Benjamin

PORTBOU
música

Cala Vento versiona ‘Pau’ d’Els Pets en el seu vintè aniversari

girona
cinema

Nous membres d’honor de l’Acadèmia del Cinema Català

barcelona