Música

música

Cinc concerts eclèctics, al cicle Anticongelant de l’Ateneu 24 de Juny

El cicle de concerts, amb taquilla inversa, tindrà lloc els dissabtes a les 8 del vespre, del 27 de gener al 24 de febrer

Hi actuaran La Prima Vera, Weezy Ford, Howlin’ Dogs, Zesc i ARAR

L’Ateneu 24 de Juny de Girona obre l’any musical amb l’Anticongelant, un cicle de cinc concerts eclèctics, dos dels quals són estrenes a Girona, que tindran lloc al local del carrer Ferreries Velles els dissabtes a les 8 del vespre, del 27 de gener al 24 de febrer, amb taquilla inversa. Dissabte vinent, dia 27, hi actuaran els bagencs La Prima Vera , una banda musicalment avantguardista, entre el pop i el mestissatge, amb to feminista. El sextet arriba a Girona per primera vegada, dins la gira Por mis Santos Ovarios.

El dissabte 3 de febrer, hi actuarà la nord-americana Weezy Ford , una artista nascuda a Carolina del Nord i resident a Portland (Oragon), que es mou musicalment entre el garage rock i l’eteri bedroom pop. A l’Ateneu 24 de Juny hi presentarà el seu nou àlbum, In the Movement , en format de quartet.

Els gironins i reactivats Howlin’ Dogs, que han portat les centenàries cançons de treball afroamericanes al segle XXI, actuaran a l’Anticongelant el 10 de febrer, amb la veu tel·lúrica de Smoking Bambino al capdavant.

El trio vallesà Zesc, amb una proposta entre “el garatge de muntanya i el pop de guitarres esmolades, teclats sintetitzats i reverberació sorollosa”, arribarà a Girona el 17 de febrer, després d’haver quedat semifinalista al concurs Proyecto Demo de Radio 3.

El 24 de febrer, el cicle Anticongelant es tancarà amb l’actuació d’ARAR, un duet format per la gironina Maria Cruz Millet (saxos, veu i piano) i la barcelonina Marina Tomàs Amado (guitarra espanyola, veu i efectes), “amb una música difícil de classificar ja que va de la cançó d’autora a la fusió, passant per la world music i la mediterrània”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TEATRE

Chévere incorpora llenguatge per a sords i cecs a ‘Helen Keller: a muller marabilla’

BARCELONA
J.M. Codina Tobias
Novel·lista

“La felicitat fa basarda perquè mena cap a una sensació de buit”

Barcelona
música

Un infart acaba amb Steve Albini, monument del rock alternatiu

girona
Cultura

Mor Jacobo Rauskin, poeta paraguaià d’àmplia trajectòria professional

art

L’art alliberador de Jordi Colomer, al Macba

Barcelona

Minyons de Terrassa mostren el nou local de Cal Reig durant la Fira Modernista

TERRASSA
música

Classe B i Jost Jou guanyen la secció Talent Gironí del festival Strenes

girona

Injecció de 13 milions pels dos nous platós al Parc Audiovisual el 2026

TERRASSA
Cultura

Nik West, Paquito D’Rivera i Vincen Garcia, caps de cartell la Mostra de Jazz de Tortosa

Tortosa