cultura

Balcons a punt per als cantadors de Riudaura

Miquela Julià, de ca la Miquela; Josep Estartús, de cal Barber; Esteve Busquets i Maria Plantalech, de can Sidret; Joan Pujol, de mas Blanc; Mònica Pujol, de ca la Mònica; Lurdes Rodeja, de ca la Rita; Pepe Carrillo, de ca la Lurdes; Anna Maria i Antonieta Danés, del Molinot; Joana Espunya i Olga Canal, de Creu de Pedra; Maria Rosa Turrado, de Pujolassos; Esther Galobardes, de can Xiru; Marissa Lamich, del Bover; Nuri Demon, d'Olot; Eva Marguí, de can Billastre, i les nenes cantadores Laura Marull i Lídia Solé són els protagonistes de la novena edició d'aquest any del concert D'aquí estant veig una estrella, de Riudaura.

Es du a terme demà a la plaça del Gambeto i és una proposta de música tradicional i popular, amb cançons i tonades tradicionals a Riudaura. En el concert hi participaran les formacions musicals Tres de Ronda i Músics de Riudaura –creada expressament per a l'ocasió amb músics locals–. Com cada any, també hi participaran una vintena de veïns del poble, que interpretaran cançons des dels balcons de la plaça i que es coneixen amb el nom de “cantadors de Riudaura”. El nom del concert és el títol del llibre de cançons i tonades procedents de Riudaura, elaborat per Josep Garcia, del Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa de Marboleny, que fa nou anys es va presentar al poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia