De Muller recull cinc premis del concurs de vins embotellats DO Tarragona

Els vins elaborats per l'empresa De Muller, de Reus, han estat els més valorats en el tast professional que es va organitzar ahir a la Facultat d'Enologia amb motiu del 16è Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona. Els vins elaborats per De Muller han guanyat cinc premis (vegeu el gràfic).

El jurat del concurs el va presidir la professora de la Facultat d'Enologia de la URV, Montserrat Nadal, que va destacar l'esforç que fan els cellers adscrits a la denominació i els seus tècnics i enòlegs. En va destacar la qualitat dels vins negres que s'han presentat al concurs aquest any.

El tast es va fer per mitjà de dos grups formats per deu professionals, que van tastar una setantena de vins, dividits en vuit categories. Els vins s'han presentat d'una quinzena de cellers de la DO i el lliurament oficial dels premis tindrà lloc el dia 7 de maig en el sopar anual que organitza la denominació d'origen.

VINS PREMIATS

Blanc sec
Puig Rodó Xarel·lo 2009. Coop. de Bràfim
Adernats Blanc. Vinícola de Nulles
Blanc aromàtic
Muscat 2009. De Muller
Clos Barenys Muscat 2009. Bodegas JM Bachs
Blanc fusta
Chardonnay 2009. De Muller
Adernats Fermentat en Barrica. Vinícola de Nulles
Rosat
Crinel Rosat 2009. Vins Padró
Migjorn. Agrícola de Rodonyà
Negre jove
Ipsis Negre Tempranillo-Merlot 2009. Vins Padró
Roureda Negre 2009. Unió Corporació Alimentària
Negre criança
Crinel Negre Criança 2007. Vins Padró
Porpores. De Mulles
Licor sec
Vi Ranci. Celler Cooperativa de Vila-rodona
Aureo Seco Muy Viejo. De Muller
Licor dolç
Mistela. Cooperativa de Vila-rodona
Aureo Dulce Añejo. De Muller


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona