Economia

Gastronomia

Quinze anys de Cuina del Vent a l’Empordà

La Cuina del Vent, el col.lectiu gastronòmic de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, celebra 15 anys i ho fa impulsant una nova campanya amb menús específics que se serviran de finals d’octubre a finals de novembre. Part dels diners d’aquests menús aniran per a La Marató de TV3. La campanya dels 15 anys inclou nova imatge corporativa, un díptic, targetes personalitzades pels establiments, nova placa, una guia promocional i un nou lloc web. Amb aquest nou impuls el col·lectiu, que reuneix professionals i establiments d’alta qualitat, es consolida com a ambaixador de l’Empordà i vol ampliar el reconeixement que ja ha recollit a Catalunya i també internacionalment. Els membres de la Cuina del Vent 2019 són: Toni Gotanegra, de l’Hotel Terraza de Roses; Xavier Sagristà, del Castell Peralada Restaurant; Salvador Jordà i Elena Giró, de l’Hotel Emporium de Castelló d’Empúries; Carles Fabregó, del Restaurant Antaviana de Figueres; Gregori Abella, del Restauran Falconera de Roses; Fausto Rom, del Restaurant Rom de Roses; Lluís Fernández, del Restaurant Els Pescadors de Llançà; Guillem Gavilán, del Restaurant Voramar de Portbou; Rafel Pell del Restaurant Reina de Port-lligat, de Mollet de Peralada; i Pep Piernau, del Restaurant Amiel Molins, de Pont de Molins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat
Informació especial

Zentinel MDS, l’‘start-up’ que ajuda a digitalitzar la maquinària antiga