En creixement constant

La planta embotelladora de la Cooperativa Agrícola de Vila-rodona té una producció anual de 2.200.000 ampolles de cava i vi que comercialitza la firma Castell d'Or

Té una superfície total de 4.000 m² i una capacitat de producció anual de 2.200.000 ampolles de cava i vi. La planta envasadora de la Cooperativa Agrícola de Vila-rodona, és la que actualment absorbeix més producció i elaboració de vins i caves de la firma Castell d'Or, que disposa de dues plantes més a l'Espluga de Francolí i a l'Arboç.

Les noves i modernes instal·lacions inaugurades fa un any a Vila-rodona són annexes al celler modernista i estan dotades de maquinària d'última tecnologia. A més de la sala de producció, envasat i emmagatzematge, les caves que la firma té a Vila-rodona presenten un espai ampli dedicat a la criança del cava i del vi.

Castell d'Or societat

Amb l'objectiu d'unificar processos d'elaboració, d'embotellament i comercialització de vins i caves de qualitat, reduir costos i potenciar-ne la comercialització nacional i internacional –s'exporta a 21 països–, fa 3 anys va néixer la Societat Castell d'Or amb seu de Vilafranca. Les 9 cooperatives vitivinícoles que formen part d'aquest grup pertanyen a les comarques de l'Alt Camp, la Conca de Barberà, el Penedès i el Tarragonès.

Collita excepcional

La festa de presentació del vi jove de la collita d'enguany –que segons els responsables ha estat excepcional– es va celebrar ahir a la cooperativa vila-rodonina amb una assistència de cap a 1.300 persones. Durant la jornada de portes obertes, al celler modernista i a les caves, es va dur a terme el tradicional esmorzar del veremador amb la degustació dels vins joves, varietats directament de les tines del celler, que es va acompanyar de la segona edició de la trobada de col·leccionistes de cava.



Port de Barcelona

Primeres jornades de portes obertes

SOCIETAT

8.000 joves i 120 empreses a la fira JOBarcelona

BARCELONA

CaixaBank, escollida millor entitat de banca privada digital d’Europa 2024

barcelona
economia

Banc Sabadell rebutja l’inicial oferta d’absorció del BBVA

barcelona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona