Comencen els tallers ocupacionals de reciclatge professional a Almoines

Dimecres dia 30 de desembre tingué lloc la presentació dels tallers ocupacionals organitzats per l'Ajuntament d'Almoines, el Servef i la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació .

Les classes començaran el pròxim 7 de gener. A l'acte assistiren els 20 alumnes dels dos cursos, l'equip directiu i l'alcalde d'Almoines, Vicent Ribes.

L'Ajuntament ha adequat el projecte a les necessitats del poble, de manera que els tallers contribuiran a millorar certs punts del municipi com el centre urbà, el desenvolupament del projecte del corredor verd al riu Serpis, la restauració del campanar, etc. El programa es dividirà en una part teòrica durant els primers mesos i una part pràctica durant els mesos restants.

Aquests tallers donaran feina a gent del poble durant dotze mesos, un fet del que l'alcalde està particularment satisfet, degut la crisi econòmica que s'està travessant.

El director dels tallers explicà més detalls sobre el programa i presentà l'equip directiu, el qual el formen el director, la professora de recolzament, Presentación Fuster, la monitora del taller de solador-alicatador, Rosana Micó, la monitora del taller de jardineria, Anna Mª Colominas, i l'auxiliar administrativa, Rosana Boix. També, destacà la predisposició que tenen els alumnes de cara al treball.

Vicent Ribes tancà l'acte exposant que es compta amb un pressupost de quasi 400.000 euros i 32.000 euros destinats a equipament. També, ha expressat el compromís de l'Ajuntament en aportar recursos econòmics necessaris per cobrir imprevistos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

El Camp de Tarragona rep 336 milions d’euros dels fons europeus

Tarragona
GIRONA

Suspenen la Fira de la cervesa i la botiga al carrer de demà per previsió de pluja

GIRONA
economia

Multa de 150 milions a Ryanair, Vueling, Volote i Easyjet per cobrar per l’equipatge de ma

barcelona
economia

Un 30% menys de viatgers a l’abril als allotjaments turístics extrahotelers

Barcelona

Vint-i-una empreses gironines opten als premis Etalentum

GIRONA
unió europea

El TJUE tomba el tram autonòmic de l’impost d’hidrocarburs

barcelona

Les comarques gironines rebran 360 milions d’euros de fons europeus

sant joan les fonts

El sector del suro confia en les darreres pluges per salvar la collita

Girona
Economia

L’IPC repunta tres dècimes al maig fins al 3,6% per l’electricitat i els carburants

barcelona