Poboleda presenta l'anyada 2007 durant la nova jornada «Poboleda vins»

Els cellers i l'Ajuntament de Poboleda, juntament amb la Denominació d'Origen Qualificada Priorat (DOQ Priorat), organitzen avui dilluns la nova jornada Poboleda vins.

La iniciativa, que consisteix en una mostra de l'anyada 2007 dels vins elaborats pels cellers del municipi, s'emmarca en el projecte Vins de la Vila de la DOQ Priorat, endegat el mes de setembre passat pel consell regulador d'aquesta denominació d'origen i que promou la zonificació del seu territori, de manera que aquests vins de la vila es puguin identificar com a vins originaris de cada un dels seus municipis o viles.

Durant la jornada Poboleda vins es presentaran de manera conjunta els vins descrits pels mateixos elaboradors. La programació conclourà a la tarda amb la conferència que, amb el títol Els vins de Poboleda en el context de la DOQ Priorat, pronunciarà el professor d'enologia de la Universitat Rovira i Virgili i director del panell de tast de la DOQ Priorat, Joan Miquel Canals. Aquesta activitat forma part del conjunt d'actes de difusió dels vins, de les viles i de la cultura del vi que es duran a terme durant els mesos vinents a les viles que formen la DOQ Priorat, i que inclouran des de festes populars a l'entorn del vi fins a tasts i jornades com la de Poboleda vins, que avui es desenvolupa per primera vegada en aquest municipi adscrit a aquesta denominació d'origen.



ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona