La Borsa
Més valors
Economia

S’inicia la temporada de la trumfa de la vall de Camprodon

Onze restaurants de la zona ofereixen plats elaborats amb aquest tubercle

L’associació Cuines de la Vall de Camprodon ha començat la tretzena edició de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, amb una àmplia proposta de plats i menús temàtics on aquest tubercle és el protagonista. Aquesta campanya s’acabarà al 29 de setembre i hi participen onze restaurants de la vall i sis establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès.

La trumfa conreada a la vall de Camprodon té unes característiques organolèptiques especials perquè creix lentament i acumula nutrients i qualitats específiques pel fet d’estar més temps soterrada. L’alçada, la terra i el clima contribueixen a fer una patata nova de textura forta i sabor profund.

La Cooperativa Ramadera de Molló desenvolupa un projecte de promoció d’aquesta patata compaginat amb un cultiu respectuós amb la terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El sigil·lós avenç de la nova Ruta de la Seda

barcelona

L’omnicanalitat arriba també a la compra al supermercat

Barcelona

A Europa hi manquen 20.000 dissenyadors

Barcelona
Economia

El Saló Nàutic, Caravaning, Piscina & Wellness i BMP, a Fira

economia

El BOE fa públic el calendari laboral per a l’any vinent

Administrador de finques avui, supervisor digital demà

Barcelona

S’acosta una crisi?

Catedràtic d’estructura econòmica. IQS School of Management. Autor de ‘El Crash. Tercera Fase’. Roca Editorial

Kit de supervivència per si l’economia es deteriora

Degà de la UPF Barcelona School of Management, catedràtic de la UPF, membre de la Junta del CEC i ACCID

Solucions de transport per a tothom

Emprenedora