Economia

El Lloret Convention Bureau celebra el desè aniversari

L’entitat de turisme de congressos, creada el 2009, ha organitzat més de mil reunions i ha aconseguit situar Lloret de Mar com una de les capitals catalanes de turisme de negocis

El Lloret Convention Bureau celebra aquest octubre el desè aniversari. Amb més de 220.000 delegats d’àmbits professionals diferents que han participat en més de mil reunions, durant aquests anys l’entitat s’ha sabut posicionar dintre del turisme MICE, és a dir, el turisme destinat a reunions, incentius, congressos i exhibicions.

Per celebrar els deu anys, el grup va organitzar durant els dies 17 i 18 d’aquest mes una sèrie d’activitats dutes a terme en diversos punts del territori lloretenc destinades als membres i també per a diverses entitats col·laboradores. L’objectiu era també presentar i oferir diverses experiències tant al mar i a la natura com als carrers de la ciutat. Algunes de les destacades van ser un taller de daiquiris, que recull el llegat indià de Lloret, o golf a bord d’un catamarà.

Per cloure la celebració, es va preparar un sopar-còctel al Gran Hotel Monterrey. L’esdeveniment, en paraules de Montse Belisario, la directora del Lloret Convention Bureau, va ser un gran èxit i “va complir amb l’objectiu de reunir els membres per tal que es coneguessin i fessin networking”. Hi van ser presents els representants dels cinquanta membres del Lloret Convention Bureau, de les entitats col·laboradores del territori, com ara el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Convention Bureau, i d’agències organitzadores d’esdeveniments que han col·laborat amb la destinació durant els últims deu anys en els congressos i esdeveniments de negocis.

El Lloret Convention Bureau té l’objectiu de continuar creixent i situant Lloret de Mar al centre del turisme de negocis.

LA XIFRA

50
són els membres
que té actualment el Lloret Convention Bureau, principalment del món de la restauració.

Lloret, nou lloc del turisme associatiu

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, ha destacat que durant l’últim any han millorat i s’han sabut posicionar dintre dels esdeveniments de tipus associatiu. Aquests, al contrari dels esdeveniments corporatius, es dediquen als camps principalment social i tècnic i pretenen formular propostes i mesures d’integració. Alguns d’aquests esdeveniments han estat les Jornades de Medicina Fetal, el març passat, o les Jornades Científiques de Tècnics Superiors Sanitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona