L'empresa Comexi Group adquireix una màquina d'impressió més sostenible

L'empresa Comexi Group amb seu a Riudellots de la Selva ha adquirit una màquina d'impressió flexogràfica amb tecnologia basada en electrons (electron beam o EB), substituint així la impressió tradicional amb solvents que s'utilitzen al mercat de l'envàs i embalatge flexible. L'objectiu final és que la impressió flexogràfica elimini els components que impacten en el medi ambient.

Aquesta tecnologia s'ha desenvolupat durant els darrers cinc anys d'investigació fins arribar a un rendiment industrial. Comexi Group ha aconseguit un canvi radical en la tecnologia de la impressió, que no solament permet als convertidors d'envasos i embalatge flexible disposar d'una «tecnologia medioambientalment sostenible, sinó que a més ofereix avantatges en la qualitat d'impressió», segons explica l'empresa en un comunicat. Aquesta solució ofereix un sistema d'impressió no només cent per cent lliure de solvents i COV (compostos orgànics volàtils), sinó que permet imprimir amb la major qualitat d'impressió que hi ha avui dia i, a més, sense afegir costos al procés. Amb l'objectiu de promocionar aquesta tecnologia, l'empresa ha decidit programar tres dies de portes obertes –de l'1 al 3 de juny–, per donar a conèixer la impressora a més de 300 professionals de diferents països. En aquests tres dies també es presentarà una nova impressora basada en el concepte FlexoEfficiency, i les darreres novetats en tall i rebobinatge de la marca comercial proslit. El president de comexi Group, Manel Xifra, va voler destacar que «en l'‘open house' els professionals de Comexi Group, Sun Chemical i Esi estaran a disposició dels clients actuals i potencials per parlar sobre els costos del procés d'impressió».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

El Port de Barcelona i el de Xangai col·laboraran en innovació i descarbonització

TÀRREGA
Economia

El Sabadell insta el BBVA a dir quins accionistes donen suport a l’OPA

barcelona
amèrica del sud

L’Argentina es paralitza en la segona vaga general contra Milei

barcelona
Economia

El Sabadell respon: Denuncia el BBVA a la CNMV per vulnerar la llei d’OPAs

barcelona
VIDRERES

L’àrea d'economia va gestionar 67 ofertes de feina el 2023

VIDRERES
Consolidar un monopoli?
l’anàlisi

Consolidar un monopoli?

economia

OPA hostil del BBVA al Sabadell amb acomiadaments

madrid
economia

Rebuig frontal a una OPA que es cola en la campanya

barcelona
Alemanya

Protesten contra l’ampliació d’una fàbrica de Tesla

Barcelona