La Borsa
Més valors
Economia

Empreses

Gestió de pimes amb elBullifoundation

Un total de 10 empresaris gironins van participar la setmana passada en un curs de gestió de la restauració organitzat per CaixaBank i Thinknovate, un spin-off d’elBullifoundation. El curs La gestió de la PIME de la restauració, liderat per Ferran Adrià, pretén apropar la gestió i lideratge d’un negoci de la restauració a emprenedors que ja tenen un o més restaurants i vulguin transformar-lo, o bé a nous empresaris que vulguin obrir un restaurant. El curs, que engega en la primera edició, consta de cinc dies temàtics dedicats a diferents àrees de la gestió d’un restaurant.

CaixaBank i elBullifoundation van unir esforços el 2015 per desenvolupar projectes conjunts amb un principal eix: la innovació. La col·laboració de les dues companyies buscava una nova fórmula per aconseguir impulsar projectes innovadors i per a això es va crear CaixaBankLAB, un portal amb informació útil per als emprenedors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Augmenten en gairebé 20.000 els treballadors afectats per ERTO fins als 591.101 i ja hi ha prop de 79.000 expedients

barcelona

L’Airef preveu una caiguda del PIB del 0,9% en el segon trimestre del 2020

barcelona

Els economistes preveuen una caiguda al voltant d’un 4% del PIB a finals d’any pel coronavirus

Barcelona

El govern espanyol només ha tramitat l’ERTO per a 620.000 treballadors a tot l’Estat

Madrid

Escrivá, sobre la caiguda d’afiliats: “El que l’any 2008 va passar en 100 dies, ara ha passat en 14”

Madrid

Capital Cell mou 4 milions fins al març

barcelona

La crisi del coronavirus dispara l’increment de l’atur un 5,5% al març

Madrid

La facturació del comerç urbà, en mínims històrics

girona

Escassetat de peix de proximitat al mercat

girona