La Borsa
Més valors
Economia

Fan una màquina expenedora de pizzes calentes

Està ideada per dos emprenedors que tenen l’empresa a Celrà

Dos emprenedors gironins, Àngel Martínez i Guillermo Amil, han creat una màquina expenedora de pizzes calentes. En aquests moments, la màquina, que s’ha instal·lat a la gasolinera de baix cost de Bellcaire d’Empordà i ja per pocs dies a la plaça de l’Estació de Bordils, disposa, de moment, de 8 tipus de pizzes artesanes de 33 centímetres malgrat que el nou prototip de màquina que es posarà a la venda en pot dispensar fins a 35. La màquina funciona com qualsevol màquina expenedora, i, un cop pagada la comanda, la màquina treu la pizza de la nevera i la posa al forn i un cop cuita i gratinada la posa en una caixa i la serveix tancada. “A França hi ha màquines com aquesta que ja fa molts anys que funcionen”, explica Martínez, que assegura que van decidir construir-ne una “a la catalana”.

La idea de fer una màquina expenedora de pizzes va sortir en plena pandèmia. L’Àngel Martínez ve del món de la mecànica i Guillermo Amil té una pizzeria a Olot. “Vam decidir reinventar-nos, primer vam crear una marca registrada que es diu Grindelia per donar solucions a la Covid amb productes com ara dosificadors, però també aprofitant els nostres coneixements vam decidir fer la nostra pròpia màquina, la Vendetta”, manté Martínez. De moment, estan fent passos per vendre les màquines a pizzeries i més endavant no descarten muntar la seva pròpia botiga per tenir-la oberta vint-i-quatre hores al dia amb diferents màquines expenedores amb productes d’alimentació i de primera necessitat i que ells mateixos volen crear.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
HOTEL LA TORRE
CALELLA DE PALAFRUGELL (BAIX EMPORDÀ)

Paisatge, serenor i calma, al balcó de la platja del Canadell

CALELLA DE PALAFRUGELL

Estudi pioner per a un nou tap de suro per a escumosos

palafrugell

GiFood creix en usuaris i estudia arribar a Fornells

GIRONA
MARIA DOLORS JOFRA
Directora de l'Hotel La Torre de Palafrugell

“El nostre client habitual busca repòs però també activitat”

La sequera fa avançar la verema en el raïm vermell

vilafranca del penedès

El comerç, molest amb les mesures d’estalvi energètic

GIRONA

Alemanya busca personal

Berlín

Senyalitzen ports del Ripollès per atraure turisme esportiu

Ripoll
economia

BBVA es converteix en soci del Barcelona Health Hub